Eliners - wenkbrauwen - lipliner - full lips.

Met een ondertitel

Permanente make-up is er voor iedereen die er op alle momenten van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd of moeite heeft om zich op te maken. 
Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make up dé oplossing. 
Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen, uw permanent make-up blijft altijd op z'n plaats en loopt niet meer uit.

Permanente make - up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren, welke drie tot vijf jaar blijven zitten en vaak zelfs nog langer! Het is een comfort dat als je het eenmaal hebt, niet meer kunt missen.

Eyeliner
Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanent makeup kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eye liner wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen oogmake-up.
Hier wordt weer gekeken naar het model van het gezicht en de ogen, alsmede de oogopslag. Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke smaak. De eyeliner kan zowel op het onder- als bovenooglid worden aan gebracht.

Wenkbrauwen
Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanent make up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauw kunnen eveneens met permanent makeup worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanent make-up wordt uw gezicht weer compleet.

Lipliner
Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanent make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner is de door u gewenste kleur, maar ook voor een natuurlijke lip liner die aansluit bij die van uw eigen lippen met als resultaat een prachtige volle mond, ook zonder lipstick.

Opvullen gehele lippen (Full Lips)
Inkleuren van de lippen is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up en in de Verenigde Staten zeer frequent uitgevoerd! De lippen worden volledig gepigmenteerd. Men hoeft dus geen lipstick meer te gebruiken.Geen uitlopers van lipstick meer in de rimpels rond de mond. .
 
Simpelweg altijd mooi gekleurde lippen. En als men toch een andere kleur wenst dan kan altijd lipstick aangebracht worden. Klanten die bijna geen rode lippen meer hebben kunnen kiezen voor een natuurlijke tint. Tijdsduur van de behandeling ca 2 uur.

Informeer naar uw mogelijkheden