Over ons

Met een ondertitel

Het verhaal achter Cosmetic Skin Therapy.

Zie de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Het leven is er om te leven, en het is veel te kort en kostbaar om twijfel aan jezelf in de weg te laten staan. Bij Cosmetic Skin Therapy helpen we je om de onvolkomenheden weg te nemen die je weerhouden om het leven dat je wilt te leven, en om je een uiterlijk te geven waarmee je de toekomst met vertrouwen tegemoet kunt treden.

In de overtuiging dat iedereen de mogelijkheid zou moeten hebben om zich zelfverzekerd te voelen, richtte we Cosmetic Skin Therapy op met de wens cosmetische behandelingen gemakkelijker, veiliger en betaalbaarder te maken voor patiënten.

Ons medisch team is gespecialiseerd in niet chirurgische medische esthetische behandelingen om het gezicht te verjongen en het  lichaam opnieuw te contouren.

Om een behandeling succesvol te starten is het belangrijk om eerst kennis te maken met de nieuwe patiënt. We kijken tijdens een intakegesprek naar uw persoonlijke situatie en bepalen op basis daarvan hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Het intakegesprek duurt ongeveer 15 minuten waarbij de patiënt uitgebreid geïnformeerd wordt over de behandelmogelijkheden. We stellen in overleg met de patiënt een behandelplan op en geeft een kostenindicatie en het aantal benodigde behandelingen.

Een intakegesprek bij Cosmetic Skin Therapy is gratis en vrijblijvend. Dat betekent dat u nergens aan vast zit. Na het gesprek wordt een dossier aangemaakt van de nieuwe patiënt, waarbij het behandelproces wordt bijgehouden. Cosmetic Skin Therapy streeft ernaar een realistisch beeld te scheppen betreft de resultaten die er te verwachten zijn.

Informeer naar uw mogelijkheden