Pigmentbehandeling

Met een ondertitel

Door de jaren heen worden we voortdurend blootgesteld aan zonlicht. Pigment beschermt je huid tegen deze UV-straling die in zonlicht zit. Als je lang in de zon zit maakt de huid onder andere meer pigment aan, zodat je beter beschermd bent. Te veel in de zon is echter nooit gezond: een overdosis aan UV-straling verhoogt de kans op huidkanker en je huid veroudert er sneller door. Bovendien kunnen de cellen die pigment maken ‘in de war raken’ waardoor je ophopingen van pigment krijgt: donkere vlekken op je huid. Deze vlekken noemen we pigmentvlekken.

De Limelight Laser inactiveert afwijkende huidcellen. Direct na de behandeling zullen bruine vlekken donkerder worden en ziet uw huid iets wat roder eruit. Een eventuele zwelling van het behandelde oppervlak verdwijnt binnen een paar uur.

Na ongeveer 14 dagen zullen de donkere plekken lichter worden en vervagen. Rode vlekken zullen in eerste instantie roder worden, maar ook dit trekt snel weg. De roodheid vermindert, kleine vaatjes vervagen en uw gezichtskleur wordt egaler.

De eerste twee weken na behandeling moet u voorzichtig zijn met de blootstelling van de behandelende huid aan zonlicht. Wij adviseren om altijd een zonnecrème met een hoge beschermingsfactor aan te brengen. Voordat u de behandeling ondergaat, mag uw huid niet bruiner zijn dan uw oorspronkelijke huidskleur.

Bij deze behandelingen wordt het huidoppervlak niet beschadigd.  De tijd dat er tekenen zichtbaar zijn na de behandeling is minimaal en het risico op complicaties zeer gering.  Deze behandelingen kunnen veilig worden uitgevoerd en zijn meest efficiënt bij beginnende tekenen van veroudering en/of zonneschade.

Informeer naar uw mogelijkheden

onychomycose nagels

Hoe werkt de laser 

Bekijken

permanente ontharing

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

cutera 

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken