Huidverjonging

Met een ondertitel

Een verbeterde huidskleur, huidtextuur en gezondheid van de huid. Littekens van elke grootte of variëteit kunnen gemakkelijk worden behandeld met onze ultramoderne technieken.

Zowel met de Plexr als met de Cutera Plus- laser wordt de natuurlijke collageenproductie van uw huid gestimuleerd, waardoor het natuurlijke regeneratieve proces van uw huid wordt verbeterd. Naarmate de bovenste lagen van je huid worden vervangen door een frisse, nieuwe huid, zal je litteken beginnen te vervagen.
Wie zou een Scar Removal Treatment moeten krijgen?

Hoewel het verwijderen van laser littekens een geweldige optie is voor veel mensen, is het niet aangeraden voor patiënten met cystic acne, psoriasis of dermatitis. Als u niet zeker weet of u een goede kandidaat bent voor het verwijderen van laser littekens, plant dan een gratis consult om behandelopties met ons te bespreken.  Bovendien is de behandeling door al onze klanten "vrijwel pijnloos" genoemd. Zeg voorgoed afscheid van je ongewenste littekens. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw gratis consult. Tijdens uw consult, onze deskundige medewerkers zullen u ontmoeten om te bepalen welke instellingen en behandelschema het meest geschikt zijn voor u en uw littekenbehandeling. U zult ook blij zijn te weten dat de 

Informeer naar uw mogelijkheden

onychomycose nagels

Hoe werkt de laser 

Bekijken

permanente ontharing

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

cutera 

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken