Laserontharen

Met een ondertitel

De Cutera CoolGlide is een effectief laser ontharingssysteem voor alle huidtypen, van licht tot donker gebruinde patiënten. Het unieke ontwerp, de langere golflengte en het innovatieve koelontwerp maken extreem effectieve, veilige en permanente resultaten mogelijk.  De laser kan haar uit alle delen van het lichaam verwijderen, inclusief het gezicht, de benen, armen, oksels en rug. Het kan ook gevoelige gebieden zoals de borst, tepels en bikinilijn behandelen. Het fijne haar op de bovenlip van een vrouw kan men net zo gemakkelijk en effectief behandelen als het ruwe haar op de rug van een man.
Zoals de naam al aangeeft, koelt het CoolGlide-handstuk af en kalmeert het langs uw huid. Wanneer de puls van het licht wordt afgegeven, ervaren sommige patiënten een zacht knellend of prikkelend gevoel. Er is geen lokale pijnstilling vereist.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
De meeste gebieden vereisen 3-6 behandelingen. Het aantal behandelingen dat nodig is voor optimale langetermijnvoordelen hangt echter af van meerdere factoren: de haardikte, het behandelde gebied en de groeicyclus van uw haar. Interessant is dat niet alle haartjes actief groeien op hetzelfde moment en in feite drie verschillende fasen doorlopen: groei, regressie en rust. CoolGlide-behandelingen werken door het haar uit te schakelen dat zich in principe in de actieve groeifase bevindt op het moment van de behandeling. Omdat andere haren op verschillende tijdstippen in deze actieve groeifase terechtkomen, kunnen aanvullende behandelingen nodig zijn om alle haarzakjes in een bepaald gebied uit te schakelen.

Wat gebeurt er na de behandeling?

Direct na uw behandeling kan het gebied een beetje rood en gezwollen lijken. Drie tot zeven dagen na de behandeling kunt u ervaren wat lijkt op hergroei van haar. Eigenlijk worden de meeste van deze haren als gevolg van je behandeling uitgescheiden en groeien ze niet opnieuw. Tussen behandelingen moet je niet waxen of je haar plukken, maar het is toegestaan ​​om te scheren.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen?
Hoewel patiënten weinig bijwerkingen ervaren, zijn de meest voorkomende lichte roodheid en lokale zwelling van de huid, vergelijkbaar met zonnebrand. Deze effecten duren meestal enkele uren of minder.  Raadpleeg uw arts voor volledige informatie over de voordelen en risico's van de behandeling. 

Informeer naar uw mogelijkheden

laserontharen

Hoe werkt de laser 

Bekijken