Couperose en vaatbehandeling

Met een ondertitel

CoolGlide® Vasculaire laser 
De unieke 1064nm Nd: Yag-laser kan volledig worden aangepast aan de energie-instellingen om alle zichtbare oppervlakkige bloedvaten vrijwel overal op het lichaam zonder pijnlijke injecties optimaal te verminderen. Puls na puls, de CoolGlide® kalibreert automatisch en levert de exacte geselecteerde behandeling, terwijl het tevens de meest effectieve contactkoeling levert die beschikbaar is om uw veiligheid en comfort te optimaliseren.

Nu behoren zowel bij mannen als vrouwen onooglijke gezichts- en beenaderen tot het verleden, dankzij het Cutera Laser-systeem. Geen pijnlijke injecties meer!

Hoe werkt de adertherapie? 
De Cutera-systemen leveren pulsen van lichtenergie die het bloed in de ader doen stollen, waardoor uiteindelijk het bloedvat wordt vernietigd dat later door uw lichaam wordt geresorbeerd. De bloedstroom wordt dan doorgestuurd naar aders dieper onder het oppervlak van uw huid, waar het zou moeten zijn.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig? 
Vaak vinden patiënten dat één of twee behandelingen voldoende zijn. Het aantal benodigde behandelingen hangt echter af van het aantal, de kleur en de grootte van de te behandelen vaatjes. 

Zijn de behandelingen pijn? 
De meeste patiënten ervaren een prikkend gevoel, omdat de pulsen van energie door het handstuk worden afgegeven. Er is geen lokale pijnstilling vereist.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen? 
Hoewel veel patiënten weinig of geen bijwerkingen melden, zijn de meest voorkomende lichte roodheid en plaatselijke zwelling van de huid. Deze effecten duren meestal minder dan 24 uur. Sommige patiënten kunnen een blauw plekje krijgen en in zeldzame gevallen kan blaarvorming optreden. Raadpleeg uw arts voor volledige informatie over de voordelen en risico's van de behandeling.

Wanneer zie ik resultaten? 
De meeste patiënten vinden dat de meerderheid van de behandelde bloedvaatjes binnen twee tot zes weken behandeling significante verbetering vertoont. Uw uiteindelijke resultaten zijn echter mogelijk enkele maanden niet zichtbaar. In de loop van de tijd kunnen nieuwe aderen verschijnen, maar ook deze kunnen met onze laser worden verwijderd.

Informeer naar uw mogelijkheden

onychomycose nagels

Hoe werkt de laser 

Bekijken

permanente ontharing

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

cutera 

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken