Plexr Soft Surgery

Met een ondertitel

Wat is PlexR Soft Surgery?
Plexr Soft Surgery is een revolutionaire nieuwe technologie waarmee o.a. kraaienpootjes, rimpels, ooglidcorrecties kunnen worden uitgevoerd. Deze behandeling kan zonder chirurgie ook de huid liften of bijvoorbeeld littekens en moeder of pigmentvlekken verwijderen. Bekijk hieronder het overzicht van de mogelijkheden.

Hoe werkt PlexR?
Type behandelingen
De voordelen
Over de behandeling
De resultaten
Nazorg na de PlexR behandeling

Hoe werkt PlexR Soft Surgery?

PlexR werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Tijdens een PlexR behandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog bestaande uit geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Als reactie op deze aanraking trekken de huidvezels direct samen en ontstaat er een liftend effect. Dit voel je niet of nauwelijks. Een behandeling met PlexR bestaat uit een serie van deze aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. Het behandelde gebied herstelt snel en er treedt soms een zwelling op.

Plexr heeft drievoudige effecten op de huid:

1.      Naast overtollige epidermale huidreductie door sublimatie, ontstaat er 

2.      Krimping van dermale elastische vezels die voor een directe verstevigende en vooral liftende effect van de huid zorgt.

3.      Daarnaast draagt Plexr bij tot flinke verhoging  van de dikte van dermis(60%) als gevolg vaproductie van nieuw collageen en elastine        .

Effecten 1 -2 ontstaan direct, terwijl het derde effect van Plexr pas enkele weken na behandeling zichtbaar wordt.

Daarbij is belangrijk om te begrijpen dat de effecten van Plexr niet hitte gerelateerd zijn ( zoals bij alle inferieure Plexr kopieën op de markt) maar zuiver door sublimatie en een intense,  gezonde bio stimulatie ontstaan.

PlexR biedt drie mogelijkheden, namelijk verjongen, verminderen en elimineren.

Aantal behandelingen?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate van de overtollige huid, de complexiteit van het probleem en uw individuele wensen. In het consult wordt besproken hoeveel behandelingen nodig zijn voor het gewenste resultaat. In veel gevallen is één behandeling al voldoende.

Is het pijnlijk?

De behandeling is in principe pijnvrij. Voor behandelingen waarbij grotere huidzones, gevoeligere plekken (zoals de oogleden, mond en lippen) kan er gebruik worden gemaakt van een verdovingscrème. De crème wordt 30 tot 60 minuten voor aanvang van de behandeling aangebracht.

Minimale hersteltijd:

De behandelde huid kan een zwelling vertonen die gemiddeld een aantal  dagen kan duren. Ook ontstaat er ‘’crusting’’ van de huid. Dit is een veelvoud van minuscule korstjes. Deze korstjes verdwijnen binnen zeven tot tien dagen. Tot die tijd kunnen ze gemakkelijk bedekt worden, waardoor het geen belemmering in het dagelijks leven geeft. Het is wel belangrijk dat de huid, na de behandeling, wordt beschermd met een zonnefactor tegen schadelijke straling van de zon.

Mogelijke behandelingen voor PlexR zijn:

Ooglidcorrecties, facelift en huidverstrakking, lifting van de wenkbauw, behandeling van actieve acne,

Verminderen van: rokerslijntjes en mondrimpels, kraaienpootjes, neus/lippenplooi, striae en zwangerschapsstriemen.

Verwijdering van: bultjes, wratjes, steelwratjes, lmoeder en pigmentvlekken, 

Voordelen:

Het is een zéér veilige methode,  geschikt voor ieder huidtype en er komen geen mesjes of hechtingen aan te pas.

Oppervlakkige werking De levende epidermale laag van de huid wordt nooit bereikt, waardoor er geen gevaar is voor een bloeding of huidschade.

Minder stress en een kortere hersteltijd.

Voor alle leeftijdsgroepen.

Minimale zwelling Afhankelijk van de grootte van het behandelde huidoppervlak en persoonlijke gevoeligheid voor oedeem.

De behandelingen zijn betaalbaar en daardoor goedkoper dan operatieve ingrepen.

Geen littekenvorming De plasma-technologie verstrakt de huid zonder diepe en agressieve werking op de huid en littekenvorming.

Permanent resultaat.

Tijdsduur behandelingen:

Afhankelijk van de gekozen ingreep duurt een behandeling circa tussen de 10 en 30 minuten (rimpels bovenlip, ooglidcorrectie, tot mini hals/face lift). Een pigmentvlek van ca. 1cm² - ca. 20 -30 sec.  Al naar gelang ervaring en vaardigheid verkort de duur.

Resultaten:

De resultaten zijn direct zichtbaar en definitief. Een gesublimeerde huid zal niet in staat zijn zich te herstellen van de behandeling, waardoor de resultaten permanent zijn.

Naast het directe effect van lifting en verjonging is er nog een positief effect dat op de lange termijn waargenomen kan worden. Een behandeling met plasma zorgt tegelijkertijd indirect voor biostimulatie in de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. Dit effect, in combinatie met de herstructurering van het bindweefsel, zal de behandelde regio’s extra boosten in hun stevigheid en volume.

Nazorg:

Dadelijk na de behandeling wordt de huid goed verzorgd met de aanbevolen producten nl:

AEGLEXA : AESKIN 1 EN 2.

Het is aan te bevelen om de behandelde gebieden te koelen met een icepack om een eventuele zwelling tegen te gaan. Dit het liefst minimaal 20 minuten per keer gedurende de eerste 2 tot 3 dagen.

Het is belangrijk de eerste 14 dagen na de behandeling de behandelde gebieden goed te beschermen met een crème die minimaal een SPF 35 (maar liever SPF 50) factor bevat, doe je dit niet dan vergroot je de kans op pigmentvlekjes op en/of in de huid

Vermijdt direct zonlicht en ga niet onder de zonnebank gedurende 14 dagen vanaf de behandeldag. Ook geen saunabezoek tot 14 dagen na de dag van de behandeling.

Bij het reinigen van de behandelde gebieden is het belangrijk niet te wrijven. Aanbevolen wordt om de behandelde gebieden te reinigen met veel water (aanbevolen door dermatologen). Het beste is om daarbij een zachte gezichts- of oogreiniger te gebruiken, zodat de huid fijn soepel blijft. Met zachte cirkelbewegingen reinigen, hierna de huid droogdeppen (niet wrijven), je kunt nu de crème aanbrengen.

Voor ’s nachts adviseren wij om AEGLEXA . (Aeskin 1) en (Aeskin 2) op de behandelde gebieden aan te brengen. Ongeveer.vier weken na de behandeling vindt er altijd een nazorg afspraak plaats.

Tijdens deze afspraak bekijkt de PlexR Specialist samen met jou of het gewenste resultaat is bereikt en bespreek je samen of er nog vragen of wensen zijn.

Informeer naar uw mogelijkheden

Video's

Rimpels , huidverstrakking, remodellering en met een liftend effect.

Projectnaam

ooglifting

Bekijken

Projectnaam

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Projectnaam

ooglift

Bekijken