Permanent ontharen

Met een ondertitel

Wij bieden een combinatie van laser- en lichtverwijderingssystemen die gebruikmaken van bewezen technologieën, resulterend in een permanente haarvrije en zomerklare huid geschikt voor mannen en vrouwen van alle huidtypes.

Onze aanpak van permanente ontharing is een combinatie van onze drie ontharingssystemen - Cutera Laser, Prowave IPL -systeem die veilige en effectieve resultaten opleveren. 

Onze patiënten waarderen ons vermogen om de verschillende haarverwijderingssystemen te combineren voor alle huidtypen, ook voor degenen die als moeilijk te behandelen worden beschouwd, zoals gevoelige en donkere huidtypes.

Onze Ontharingssystemen

On Cutera Laser ontharingssysteem heeft een langere golflengte en een innovatief koelontwerp dat veilige en permanente resultaten biedt voor patiënten met een donkerder huidtype en een gebruinde huid.

Onze Cutera ProWave IPL levert een speciaal ontworpen lichtspectrum om de groei van haarzakjes die kunnen verschuiven afhankelijk van het huidtype van de patiënt uit te schakelen. Daarom noemen we het Intelligent Pulsed Light en niet Intense Pulsed Light.

foto

Informeer naar uw mogelijkheden