Huidverbetering

Met een ondertitel

Veroudering is een natuurlijk proces, dat zijn weerslag heeft op alle organen, inclusief onze huid. De huid wordt brozer en verliest haar elasticiteit. Dit proces kan nog aanzienlijk versneld worden door schadelijke invloeden zoals overdreven zonnebaden en roken. Het gevolg is merkbaar: een vale teint, de vorming van storende rimpeltjes en lijntjes, en het verschijnen van kleuronregelmatigheden zoals rode bloedvaatjes, couperose of pigmentvlekken. Bovendien is niet iedereen gezegend met een gave huid. Kleine imperfecties, grove poriën of littekens kunnen een bron van voortdurende ergernis en frustratie vormen.

Dermaceutic Peelings
Door middel van een TCA peeling worden de oppervlakkige huidlagen verwijderd. Een TCA peeling is een techniek om rimpels en onregelmatigheden van de huid minder zichtbaar te maken. Ook zon beschadiging en vlekkige pigmentatie van de huid kunnen ermee worden behandeld.
Bij een chemische peeling (peeling is Engels voor afpellen, vervellen) wordt de huid door chemicaliën oppervlakkig verwond. Na genezing krijgt de huid een andere structuur dan daarvoor. De huid wordt egaler en gladder.

Er zijn verschillende soorten peelings. Mask peel, Milk Peel, Cosmo Peel, Spot Peel.
Oppervlakkige peelings worden gebruikt voor de behandeling van huid met geringe zon beschadiging en fijne rimpels. Ook vlekkige pigmentatie, wijde poriën en niet al te diepe acne-littekens kunnen ermee worden behandeld.
Matig diepe en diepe peelings worden toegepast voor de verbetering van sterk zon beschadigde huid met diepe rimpels en groeven of voor het minder zichtbaar maken van grove acne littekens. Oppervlakkige peelings kunnen, als dat nodig is, meerdere keren achter elkaar worden toegepast.

RENOPHASE PEEL
Met de peelings van Renophase leggen we de focus op de gezondheid en de weerstand van de huid, herstel en evenwicht van het bindweefsel met producten die zeer goed verdragen worden, tevens voor de gevoelige huid.
Ze zijn ontwikkeld om effectief de huid te verbeteren. De formule versterkt de huid van binnenuit waardoor zelfs de meest gevoelige huid de peeling kunnen verdragen. Het is uitstekend geschikt om uw huid te stimuleren na de zomerperiode.
De bovenste dode huidcellen laag kan door verschillende factoren verdikt zijn waardoor producten minder goed worden opgenomen. Ook kan dit een doffe uitstraling geven van de huid. Een Renophase peeling haalt uw natuurlijke frisse glans terug. Het soort peeling wordt afgestemd op uw huidtype. De peeling is opgebouwd uit twee delen. Eerst wordt er een hydrogel aangebracht waardoor de doorlaatbaarheid van de huid wordt vergroot. Zo kunnen ingrediënten diep de huid door dringen. Deze hydrogel beschikt over hoogwaardige bestandsdelen zoals Diosgenine, een sterke antioxidant. Daarna volgt de tweede laag van de peeling welke specifieke werkzame stoffen bevat afgestemd op indicatie, bijvoorbeeld acne, pigmentatie en rimpels.

Tijdens de behandeling kan een licht prikkelend voelbaar zijn. De huid kan licht rood worden welke meestal na enkele uren verdwijnt. In sommige gevallen treedt er een lichte schilfering op. U kunt direct verder met uw dagelijkse bezigheden. De peeling kan het hele jaar worden uitgevoerd (óók gedurende de zomer).

Soorten Renophase peels voor verschillende huidtypen:
Reprogrammatie:
tegen vale teint, menopausale huid, devitalisatie en huiden onder invloed van stress.
Mandelic: overmatig pigment, vale tint, verkleuring na ontstekingen.
Kerato-régulateur: voor een vette huid, acné, ontstekingen, onzuiverheden.

De behandeling zelf duurt in totaal een uurtje, u kan een lichte prikkeling ervaren die gemiddeld 5 min. aanhoudt. Afhankelijk van de gevoeligheid kan de huid rood verkleuren tot 24 uur lang. Na de peeling ontvangt u de nazorg instructies voor een optimaal herstel. 
Met de peelings van Renophase leggen we de focus op de gezondheid en de weerstand van de huid, herstel en evenwicht van het bindweefsel met producten die zeer goed verdragen worden, tevens voor de gevoelige huid. Het gamma van Renophase focust zich op  specifieke behandelingen voor zowel de gemengde als zeer gevoelige huiden. Alsook op alle huidtypes.
Na de juiste keuze van peeling voor jou huid, wordt er overgegaan naar het insluizen van serums en een eventueel masker. Doordat deze peeling in verschillende fases verloopt en in de diepte van de huid werkt geeft deze peeling geen schilfering.
Dankzij de ontwikkeling van nieuwe apparatuur, producten en lasers, en de verfijning van bestaande technieken  zijn de mogelijkheden van de esthetische geneeskunde enorm toegenomen..
Patiënten verlangen immers naar behandelingen die efficiënt zijn, maar weinig risico's inhouden en een zo kort mogelijke hersteltijd vergen. Geen radicale veranderingen, maar een jeugdige, frissere versie van uzelf en uw huid.

Wij bieden een brede waaier van esthetische behandelingen aan, elk afgestemd op een specifiek probleem:

  • Verbetering van de huidtextuur en stimulatie van de collageenaanmaak via Plexr Plus, peelings, laserbehandeling.
  • Vervaging van ouderdomsvlekken en couperose door behandeling met onze speciale pigment- en vaatlaser.
  • Bij elke behandeling geven wij U graag ook wat meer uitleg rondom uw specifiek huidtype. Zo weet u welke producten voor u het meest aangewezen zijn, om uw huid thuis ook verder optimaal te onderhouden.

Tijdens een eerste consultatie luisteren wij graag naar uw wensen en verwachtingen, en voeren we een nauwkeurige analyse uit van uw huid en gelaat. Vervolgens stellen we samen een persoonlijk anti-agingprogramma op.

Informeer naar uw mogelijkheden